Attentie: Wij werken alleen op afspraak.

Meer informatie bij een spoedgeval »

Team

Het team van Dierenkliniek den Heuvel

Dierenartsen

Davina Böhm – Geerdink

Davina Böhm – Geerdink

Mijn naam is Davina Böhm. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de universiteit in Utrecht en sindsdien werkzaam bij Dierenkliniek den Heuvel. Mijn expertise in de diergeneeskunde ligt in de medische beeldvorming (ct/mri/rontgen), endoscopie onderzoek en de veterinaire neurologie (Esavs certification program). Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochter en echtgenoot. Lekker de bergen in of een rondreis maken in een mooi land. Thuis hoef ik mij ook nooit te vervelen. Daar zorgen onze honden, katten, koeien en kippen wel voor.

Erik Noorman

Erik Noorman

Ooit begonnen in Best als (pas afgestudeerd) jongste broekie, ben ik inmiddels de nestor van het dierenartsenteam. Naast de algemene consultatieve praktijk ligt mijn bijzondere belangstelling bij de medische beeldvorming: röntgenologie, CT en MRI. In dat kader kennen veel fokkers van kleine rashonden uit binnen- en buitenland mij goed, omdat ik deze honden, met behulp van de MRI scanner, inmiddels al zo’n 15 jaar onderzoek op het voorkomen bepaalde neurologische aandoeningen.

Geneviève Yvergneaux

Geneviève Yvergneaux

Na mijn afstuderen aan de faculteit diergeneeskunde te Gent in 2002 verhuisde ik van België naar Nederland om te komen werken bij Dierenkliniek den Heuvel in Best. Aanvankelijk startte ik als landbouwhuisdierenarts. Al gauw werd duidelijk dat er voor mij veel meer uitdaging lag in de diagnostiek en behandeling van gezelschapsdieren. In de loop van de jaren ben ik mij vooral gaan toeleggen op de endocrinologie, de abdominale echografie en de weke delen chirurgie (oa tumorchirurgie). Om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden volg ik regelmatig nascholingen op het gebied van mijn ‘stokpaardjes’. Momenteel volg ik een meerjarige opleiding voor weke delen chirurgie aan de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS).

Laura Marchal

Laura Marchal

Mijn naam is Laura Marchal. In 2009 afgestudeerd als dierenarts in Barcelona en sinds 2017 werkzaam bij Dierenkliniek den Heuvel. Van kinds af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. In 2009 ben ik samen met mijn Nederlandse man naar zijn geboorteplaats Best verhuisd. Mijn grootste interesses in het vak als dierenarts zijn chirurgie en voortplanting. In 2011 heb ik mijn diploma ESVPS in chirurgie behaald. Thuis hebben wij een kleine dierentuin waar onder drie lieve katten, damherten, konijnen, kippen, eenden enzovoort. In mijn vrije tijd knutsel en lees ik graag, vind ik het heerlijk om te sporten, voor vrienden te koken en lekker in de tuin of moestuin te werken, gezellig met mijn dieren om mij heen.

Charlie Plantz

Charlie Plantz

Mijn naam is Charlie, geboren en getogen Bestse, en gezelschapsdierenarts bij Dierenkliniek den Heuvel sinds juli 2014. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in 2013 en heb daarna gewerkt in een dierenkliniek op het zonnige St. Maarten. Ik houd me binnen de praktijk, buiten alle dagelijkse dingen, vooral bezig met de tandheelkunde. Thuis heb ik twee katten, Opie en Spruitje, allebei binnengebracht als weeskittens op onze praktijk. Ik heb mijn man Robin, helaas moeten beloven dat ik het bij deze twee zal laten. Maar je weet nooit wat er op je pad komt!

Rudy Smits

Rudy Smits

Ik ben Rudy Smits, in Utrecht afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren in 2004 en al enige maanden erna gaan werken bij Dierenkliniek den Heuvel. Tien jaar eerder studeerde ik af als bioloog, maar als echte dierenliefhebber bleef de wens om dierenarts te worden toch altijd bestaan. Naast mijn werk zijn basset hounds mijn grote passie, een hobby die ik zo’n 30 jaar geleden startte met mijn moeder. Naast het trachten te fokken van de mooiste basset hounds ter wereld ben ik inmiddels ook keurmeester van dit ras en van de rest van FCI-groep 6. Met veel plezier reis ik hiervoor de gehele wereld over. Binnen de diergeneeskunde heb ik een speciale voorliefde voor de fokkerij van de rashond en ben dan ook lid van de EVSSAR (European Veterinary Society for Small Animal Reproduction). Ook voor hulp bij natuurlijke dekkingen kunt u bij mij terecht. Beeldvorming is verder een groot deel van mijn werk op de kliniek en dan vooral het maken van officiële HD- en ED-foto’s. Daarnaast heeft oogheelkunde mijn speciale interesse.

Management

Laurens Böhm

Laurens Böhm

Als kind liep ik al graag met mijn vader en Erik rond in onze dierenkliniek. Op latere leeftijd kreeg ik echt de ambitie om in de dierenkliniek te gaan werken. Door de groei van de dierenkliniek en ontwikkelingen in de veterinaire wereld, was er intussen behoefte gekomen aan een praktijk manager. Daarom ben ik, direct na het behalen van de studie Natuurwetenschappen en Innovatiemanagement in Utrecht, de praktijk manager geworden van Dierenkliniek den Heuvel. Deze functie maakt mij verantwoordelijk voor alle niet veterinaire activiteiten in de dierenkliniek, zoals administratie, personeel management, marketing, beleidsvoering en investeringen. Samen met de dierenartsen en paraveterinairen willen we een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering uitoefenen voor een zo goed mogelijke zorg voor uw huisdier. In mijn vrije tijd ben ik het liefste boven in de bergen, genieten van de rust en natuur.

Paraveterinairen

Melissa

Melissa

Mijn naam is Melissa de Wit. Sinds juni 2013 ben ik werkzaam als dierenartsassistente/paraveterinair bij Dierenkliniek den Heuvel. In dit werk ligt mijn hart en ziel. Ik vind het erg dankbaar werk en doe het nog steeds met veel liefde en plezier. Ook ben ik geinspireerd door het gedrag van honden waardoor ik naast mijn werk verder ben gegaan met een studie Kynologisch Instructeur, die ik ondertussen met succes heb afgerond. Zelf heb ik 3 honden. Een Staffordshire Terrier, American Staffordshire Terrier en een American Bully. Mijn handen vol, maar krijg er alle liefde voor terug. 

Ellen

Ellen

Hallo, Ik ben Ellen. Na het afronden van mijn studie Paraveterinair heb ik eerst enkele jaren ervaring opgedaan bij andere klinieken. Hierna ben ik komen werken bij Dierenkliniek den Heuvel. U kunt mij overal in de kliniek tegenkomen, de afwisseling vind ik erg leuk. Verder ligt mijn interesse bij het fokken van honden, zelf heb ik af en toe een nestje en ben ik ook regelmatig op shows met de honden. In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat te vinden in de bossen zowel met de honden als mijn paard.

Roxanne

Roxanne

Hallo, ik ben Roxanne. Na mijn opleiding bij Helicon ‘s Hertogenbosch ben ik in juli 2011 begonnen als paraveterinair bij Dierenkliniek “Den Heuvel”, tijdens mijn opleiding heb ik twee keer stage gelopen in de kliniek. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan de waterkant te vinden, mijn hobby is dan ook vissen. Regelmatig zijn ik en mijn partner in het buitenland te vinden voor een leuke vis-trip, of om een mooie reis te maken. Thuis hebben wij 5 katten, 1 hond en een Shetland pony, een gezellige beesteboel!

Marley

Marley

Hallo, mijn naam is Marley. Sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek den Heuvel. Om mijn kennis uit te breiden heb ik een aantal cursussen gevolgd die aansluiten op het assisteren in de operatiekamer. Thuis ben ik opgegroeid met honden en andere kleine huisdieren waardoor mijn interesse in het vak is ontstaan. lk woon samen met mijn vriend en onze kippen en ga in mijn vrije tijd graag een stukje motorrijden.

Lieke

Lieke

Hallo mijn naam is Lieke, in 2018 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Ik heb mijn diploma behaald op het Helicon in Den Bosch. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek den Heuvel en na mijn afstuderen ben ik in dienst gekomen. U zult mij zien achter de balie of spreken aan de telefoon, maar ik assisteer ook heel graag 'achter de schermen' bij de operaties en de opnamepatiënten.

Barbara

Barbara

Mijn naam is Barbara en na het afronden van mijn opleiding in de zomer van 2020 mocht ik direct bij Dierenkliniek Den Heuvel aan de slag. Ik werk hier elke dag met veel plezier met alle leuke huisdieren die voorbij komen! Mijn werk loopt mooi over in mijn vrije tijd, want ook bij mij thuis is het een gezellige beestenboel.

Stina

Stina

Mijn naam is Stina Pons. Na twee stageperiodes en het afronden van mijn studie als paraveterinair aan het Yuverta in ’s-Hertogenbosch ben ik sinds 1 juni 2021 officieel werkzaam bij Dierenkliniek den Heuvel. Thuis leiden wij puppy’s op voor stichting hulphond, zelf hebben wij een koningspoedel van 6 jaar oud die ons daarbij helpt.

Esmée

Esmée

Hallo, mijn naam is Esmée. In 2023 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair op het Helicon in Helmond. Na mijn stage bij Dierenkliniek den Heuvel ben ik direct in dienst gekomen. Van kleins af aan heb ik dit werk al willen doen en dat is nooit veranderd. De vele variatie maakt het werk erg leuk, want elke dag is anders! In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn eigen trouwe viervoeter, dans ik en ga ik regelmatig op reis!

Tippi

Tippi

Mijn naam is Tippi. In 2023 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Na mijn 2 stages kon ik meteen in dienst als paraveterinair bij Dierenkliniek Den Heuvel. Dieren zijn echt mijn passie en in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het verzorgen en trainen van paarden. Verder ben ik erg actief en ben ik vaak te vinden in de sportschool.

Altijd telefonisch bereikbaar via 0499 - 374 205