Volgende inloopspreekuur Vandaag om 13:30 - 14:00

Openingstijden / Inloopspreekuren

Meer informatie bij een spoedgeval

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG regelt de bescherming van persoonsgegevens. Dierenkliniek Den Heuvel B.V. hecht waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en informeert u middels deze privacyverklaring graag over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • voor- en achternaam;
  • adresgegevens;
  • telefoonnummer;
  • e-mailadres;
  • IP-adres;
  • locatiegegevens;
  • gegevens over de activiteiten van websitebezoekers;
  • surfgedrag;
  • internetbrowser en apparaattype.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dierenkliniekdenheuvel.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

We verwerken gegevens omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Daarnaast kunnen we persoonsgegevens verwerken, omdat dit op grond van een wettelijke plicht noodzakelijk is. Ook kunnen persoonsgegevens worden verwerkt op basis van uw toestemming.

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • behandeling van uw huisdier;
  • doorverwijzing van uw huisdier naar een specialist;
  • facturatie van behandeling van uw huisdier;
  • doorsturen van de gegevens van uw hond ten behoeve van een keuring fokgeschiktheid;
  • doorsturen van uw gegevens aan een incassobureau in geval van openstaande vorderingen;
  • telefonisch of e-mail contact;
  • door middel van analyse van anoniem bezoekersgedrag op onze website verbeteren we de website;
  • om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals de Belastingwet.

Geautomatiseerde besluitvorming

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens zolang dat nodig is voor de doelen die we in deze verklaring noemen of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Dierenkliniek Den Heuvel B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die op jouw computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer u de website bezoekt. Dierenkliniek Den Heuvel B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

CookieHerkomstDoel
_gaDierenkliniekdenheuvel.nl

Dierenkliniekdenheuvel.be

Dit cookie komt van Google Analytics. Met Google Analytics meten we anoniem hoe je onze website gebruikt zodat we onze website kunnen verbeteren.2 jaar
_gidDierenkliniekdenheuvel.nl

Dierenkliniekdenheuvel.be

Dit cookie komt van Google Analytics. Met Google Analytics meten we anoniem hoe je onze website gebruikt zodat we onze website kunnen verbeteren.24 uur
cookie_notice_acceptedDierenkliniekdenheuvel.nl

Dierenkliniekdenheuvel.be

Dit cookie gebruiken we om te onthouden of je de cookiemelding wel of niet gesloten hebt.6 maanden
GPSYouTubeDit cookie wordt geplaatst door YouTube. Registers a unique ID on your mobile device to enable tracking based on geographical GPS location.
Google Privacy en voorwaarden
IDEDoubleClickCookie dat inzichtelijk maakt welke door Google Adwords ingezette media effectief is. Op basis hiervan wordt ook met de online mediapartner afgerekend.
Google Privacy en voorwaarden
Maximaal 1 jaar na sessie/update.
1P_JAR (na acceptatie)GoogleDeze cookies worden door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
Google Privacy en voorwaarden
CONSENT (na acceptatie)GoogleDeze cookies worden door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
Google Privacy en voorwaarden
Aan het einde van de sessie
NIDGoogleDit cookie wordt geplaatst door YouTube om voorkeuren op te slaan.
Google Privacy en voorwaarden
PREFYouTubeDeze cookie slaat uw voorkeuren en overige informatie op, met name de voorkeurstaal.
Google Privacy en voorwaarden
10 jaar na instelling / update
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeDit cookie wordt geplaatst door YouTube en meet uw bandbreedte om te bepalen of u de nieuwe of de oude speler-interface te zien krijgt.
Google Privacy en voorwaarden
Maximaal 7 maanden
YSCYouTubeDeze cookie wordt door de videoservice van YouTube ingesteld op pagina’s met embedded YouTube-video’s.
Google Privacy en voorwaarden
Aan het einde van de sessie
__lc.visitor_id.xxxxxxxKlantenvertellen.nl
_gaKlantenvertellen.nl2 jaar
_gidKlantenvertellen.nl24 uur
lc_ssoxxxxxxxKlantenvertellen.nl
lc_window_stateKlantenvertellen.nl

Social Media buttons

De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via social media netwerken Linkedin, Twitter, Facebook en Google+. Indien u op deze knoppen klikt worden de persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de  privacyverklaringen van LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ om te zien hoe deze netwerken met uw persoonsgegevens omgaan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om Dierenkliniek Den Heuvel B.V. een verzoek te doen tot inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen vier weken een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek tot inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde per e-mail richten aan:

info@dierenkliniekdenheuvel.nl

of per post aan:
Dierenkliniek Den Heuvel B.V.
Oirschotseweg 113A
5684 NH Best

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

De beveiliging van persoonsgegevens

Dierenkliniek Den Heuvel B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dierenkliniek Den Heuvel B.V.

Neem contact op voor meer informatie

Dierenkliniek den Heuvel staat 365 dagen per jaar voor u klaar!

Neem contact op

Altijd telefonisch bereikbaar via 0499 - 374 205